חגיגות יום העצמאות האמריקאי ב"מיטבול" יום חמישי 04.07.13

 

 

"מיטבול"  בתפריט מיוחד לקראת ה- 4 ביולי- יום העצמאות האמריקאי

בין העיקריות: המבורגר Grand Canyon , T Bone , Prime Rib

 

מנה ראשונה לבחירה:

סלט קיסר או  כנפיים טקסס סטייל.

עיקרית:

2 מנות עיקריות +2 תוספות  לבחירה מבין המנות הבאות:

T BONE  550גר'\ פריים ריב 550 גר' על העצם- מנתחים מובחרים

Grand canyon- המבורגר בקר 500גר' כשמעליו אסאדו מעושן, ביצת עין וגבינת צ'דר אמריקאית.

לקינוח:

ניו יורק צ'יז קייק, עוגת הגבינה האמריקאית המפורסמת בטעמה המשגע.

המחיר- 340 שח לזוג

 



מסעדת מיטבול, השוכנת בראשל"צ היא סטייק האוס המעוצבת בסגנון דיינר אמריקאי. המסעדה חרטה על דגלה שלושה מוטיבים עיקריים:בשר,שירות ואווירה תוך הקפדה על איכות הבשר. במקום מתנגנת מוסיקה נפלאה וקטעי הופעות המייצרים אווירת דיינר מושלמת.

לאוהבי הבשר, קרניבורים רציניים שאוהבים לאכול במנות גדולות מוצע תפריט הבוצ'ר:

הבוצ'ר הינו נתח פרימיום, במשקל של  1 קילו או 2 קילו  של סינטה, פילה או אנטריקוט.במסעדת המיטבול מגישים אותו על עגלת קצבים והפריסה נעשית לעיני הקהל. הכנת הנתחים בגדלים הללו שומרת על עסיסיותם ומאפשרת קבלת מעטפת "קריספית" ושחומה, והבשר רך  וטעים.  ארוחת בוצ'ר מאפשרת למספר אנשים להינות  בצוותא מיין טוב ואווירה מהנה, ארוחה מושלמת בחברותא (ובקונספט השרינג).

מנת הדגל של המסעדה היא ה"מיטבול" אותה ניתן להזמין בגדלים וטעמים שונים. כל ההמבורגרים במסעדה מיוצרים מבשר אנטריקוט או בשר כבש איכותיים. בין  מנות המיטבול המבורגרים הייחודים רק למסעדת "המיטבול"  ניתן למצוא תפריט מיוחד  עם אוצר מילים מיוחד, שלא מבייש את עולם הספורט.

Ippon- מעולם הג'ודו מיטבול בקר 300 ג' כשמעליו מוגשים אסאדו מעושן+ גבינת פרמז'ן+ ביצת עין, מהפוטבול- Touch down- דאבל בורגר, כבש וצ'יפוטלי 150 ג' כל אחד כשמעליהם מוגשים שום קונפי וביצת עין, מהטניס- Break point- מניפת אנטירקוט 300 ג' עם אווז מעושן ושום קונפי, מהכדורסל-Slam dunk- מיטבול כבש 220 ג' כשמעליו מניפת אנטריקוט 100 ג' עם עגבנייה משגעת, ומהאיגרוף- Knockout- טריפל בורגר מטורף, צ'יפוטלי, כבר ובקר 150 ג' כל אחד מהם, עם חמאת שום, גבינת עמק וביצת עין.שירות נוסף לאוהבי הבשר שרוצים לפנק את האורחים שלהם בבית יכולים לקנות מ"מיטבול" בשרים לפי משקל.

מסעדת המיטבול קיימת כ-8 שנים ומנוהלת על ידי 2 שותפים :השף, לאוניד גיטלין ונדב ליכטנשטיין. המסעדה שהחלה את דרכה כמקדש המבורגרים מופלאים, גדלה והוסיפה להשתבח עם הזמן. "מיטבול" בולטת במגוון מנות יוצאות דופן המושכות אליה קהל קרניבורים מכל קצוות הארץ.


לפרטים נוספים: דורית שמואלי תקשורת ויחסי ציבור 077-5545601/2/3