יין בוזולה ופלטת גבינות בחגיגות הבוז'ולה של אנאבל'ס 14.11.12

  Annabel's -  ביין בוזולה מיקב ג'וזף דרוהין מאזור בורגון בצרפת

חגיגות הבוז'ולה  2012  במסעדת "אנאבל'ס"  יצויינו בליל רביעי: 14.11.12

בשעה 19:00

 

            
ב  Anabel'sבחרו השנה להביא את יינות הבוזולה  מהיקב של ג'וזף דרוהין הממוקם בעיר בון במרכז בורגון והינו אחד מהיקבים הותיקים והגדולים של האזור. יינות דרוהין נשתים בצרפת וברחבי העולם מאז 1880. ליקב היוקרתי חלקות נבחרות באזור בוז'ולה, הנמצא בחלקו הדרומי של אזור היין בורגון. היין נעשה על טהרת ענבי 'גמאיי נואר' - אך ורק מחלקות בדרגת האיכות: בוז'ולה וילאז'.


בערב הבוז'ולה  בנוסף למנות השרינג הידועות  של אנאבל'ס, תוגש פלטת גבינות ייחודית ולצידה יין בוז'ולה.

פלטת גבינות זוגית  הכוללת 250 ג"ר גבינות רכות,קשות וכחולות, עם לחם כפרי ופירות העונה במחיר של 120 שקלים או לחילופין פלטת גבינות לרביעייה  הכוללת 450 ג"ר גבינות רכות,קשות וכחולות, עם לחם כפרי ופירות העונה במחיר של 210 שקלים. בקבוק  מיין הבוז'ולה יעלה  135 שקלים


Anabel's
-  ביסטרו –בר-מסעדה -עם נגיעות מהמזרח הרחוק.  ממוקמת ברוטשילד 11 תל-אביב בחלל בו שכנה המסעדה ומבשלת הבירה "ברוהאוס". רפי שאולי, יונתן שאולי (ג'וניור) משפחת בן ארי (מבעלי הברוהאוס) חברו להקמת מסעדה ייחודית עם תפריט עשיר של מנות צמחוניות, פירות ים, בשרים ועופות.

את המסעדה בסגנון ניו-יורקי עיצב האדריכל ג'וש חפץ. במסעדה 4 מפלסים -3 ברים האחד מיועד למעשנים, חדר VIP ,קומת גלריה ומטבח פתוח. בנוסף למנות חובקות עולם, מגוון עשיר של אלכוהול, יינות  ובירות וכמו כן, הבירות הטבעיות של  TLVברוהאוס.

דוגמאות מן התפריט:

.

סלט גרקו קרם חצילים, קוביות חציל זיתי קלמטה וגבינת המאירי

סלט עשבי תיבול חמוציות, אגוזים, יוזו רכז לימון ולדר

כרובית בציפוי פריך על קרם גבינה כחולה וחלפיניו

טרטר סלומון קאריבי  אננס, חלב קוקוס, רום וליים

רביולי פירות ים ברוטב ביסק

פופקורן שרימפס ברוטב אבאנרו ליים.

סלט עוף אסיאתי ג'ינג'ר שום צ'ילי נענע שמן סומסום

מולים שמנת, רוקפור וטרגון

סלט קרפצ'ו בקר על מצע קולרבי ורוטב הדרים

פרגיות בקארי ירוק

המבורגר בקר 300 גרם טבעות בצל וקטשופ משמש

אנטריקוט שום קונפי ומח עצם

 

קינוחים :

פרפה חלבה עם קרם פיסטוק טוויל של  אגוזים מסוכרים ותפוזים.

ריזוטו מנגו וזעפרן עם קרם ליצי בקרם קוקוס (מנה קאריבית)

וולקנו שוקולד  עם הפתעת רוקפור

וופל בלגי וגלידה

מרנג פירות וגלידה

 

 

מחיר המנות במסעדה נע בין 29 שקלים עד 120 .

 

שעות פתיחה: 12 – 2 לפנות בוקר

כתובת : רוטשילד 11 תל-אביב

טלפון: 03-5168666

 

                                                                                        

לפרטים נוספים: דורית שמואלי תקשורת ויחסי ציבור 077-5545601/2/3