הבוז'ולה במסעדת המיטבול תפריט בוצ'ר ו2 כוסות יין במתנה 14.11

מסעדת ה"מיטבול"  תציין את חגיגות הבוז'ולה  2012 ביום רביעי: 14.11.12

 בתפריט בוצ'ר  ומתנה לסועדים בהזמנת בוצ'ר במשקל קילו

שתי  כוסות  יין קוט דה רון מצרפת.

 

 

      במסעדת המיטבול יחגגו את חגיגות הבוזולה  עם יין קוט דה רון טרה ויטיס, מצרפת.  היין הינו  מאזור עמק

       הרון.  של יקב  אסטזארג, זן היין הוא סירה וצבעו אדום עשיר. היין  משתלב מצוין עם מנת הבוצ'ר המיוחדת  

       של ה"מיטבול", ולכבוד הבוזולה, כל מי שמזמין בוצ'ר במשקל של קילו  יקבל שתי  כוסות  יין  מסוג קוט דה

       רון.

 

מסעדת "מיטבול" הממוקמת באזור התעשייה בראשל"צ, מציגה את מנת הבוצ'ר החורפית  הייחודית שלה:

לכבוד החורף- החליטו במסעדת מיטבול  לאפשר לאוהבי הבשר, קרניבורים רציניים לאכול  במנות גדולות.

הבוצ'ר הינו נתח פרימיום , של קילו ומעלה של  סינטה, פילה או אנטריקוט.במסעדת המיטבול מגישים אותו  על עגלת קצבים והפריסה נעשית לעיני הקהל.ארוחת בוצ'ר מאפשרת למספר אנשים להנות  בצוותא מיין טוב ואווירה מהנה, ארוחה מושלמת בחברותא (ובקונספט השרינג).


מסעדת מיטבול, השוכנת בראשל"צ היא סטייק האוס המעוצבת בסגנון דיינר אמריקאי. המסעדה חרטה על דגלה שלושה מוטיבים עיקריים:בשר,שירות ואווירה תוך הקפדה על איכות הבשר.

אוהבי הבשר שרוצים לפנק את האורחים שלהם בבית יכולים לקנות מ"מיטבול" בשרים לפי משקל ב"מיטבול" מקפידים על שירות מוקפד ואיכפתי, במקום מתנגנת מוסיקה נפלאה וקטעי הופעות המייצרים אווירת דיינר מושלמת.

מסעדת מיטבול קיימת כבר8 שנים ומנוהלת על ידי 3 שותפים :השף, לאוניד גיטלין, נדב ליכטנשטיין ועודד בנדורי. המסעדה שהחלה את דרכה כמקדש המבורגרים מופלאים, גדלה והוסיפה להשתבח עם הזמן. כיום ,היא מתבלטת במגוון מנות יוצאות דופן המושכות אליה קהל קרניבורים מכל קצוות הארץ.

 

"מיטבול" להזמנת מקומות: דרך המכבים 8 , ראשון לציון איזור התעשייה הישן. 03-9646468



לפרטים נוספים: דורית שמואלי תקשורת ויחסי ציבור 077-5545601/2/3