מסעדת המיטבול בראשל"צ חוגגת החודש 8 שנים

מסעדת מיטבול- הדבר האמיתי, חוגגת 8 שנים בשבוע שבין ה 21.10 -25.10.12 ביום חמישי 25.10 חגיגה אמיתית -ערב יינות וקוקטיילים, DJ לאוירה הטובה מבחר מנות ראשונות קטנות ובוצ'רים גדולים

 

"מיטבול"-סטייק האוס אמריקאי המתמחה בהמבורגרים ובשרים תוך הקפדה על בשר איכותי

תציין את יום הולדתה ה-8 בין התאריכים ה21 לאוקטובר עד ה 25 לאוקטובר בימים ראשון עד חמישי  בתפריט כל ערב, ערב בשר ויין. כל המזמין מתפריט הבוצ'ר יקבל בקבוק יין מתנה

ביום חמישי  25.10 ייערך ערב יינות וקוקטיילים, DJ  שינעים עם מוסיקה טובה ומבחר גדול של מנות ראשונות קטנות ובוצ'רים גדולים.


מסעדת מיטבול, השוכנת בראשל"צ היא סטייק האוס המעוצבת בסגנון דיינר אמריקאי. המסעדה חרטה על דגלה שלושה מוטיבים עיקריים:בשר,שירות ואווירה תוך הקפדה על איכות הבשר. במקום מתנגנת מוסיקה נפלאה וקטעי הופעות המייצרים אווירת דיינר מושלמת.

למסעדה 3 שותפים : עודד בנדורי, ליאוניד גיטלין ונדב ליכטנשטיין –3 יזמים וחברים טובים שפתחו המבורגריה מקומית אשר גדלה ותפחה למימדים של מסעדה גדולה ומרווחת, בחלל מעוצב בסגנון דיינר ניויורקי, בה הם שוכנים כיום. התפריט הורחב וגדל לסוגי  המבורגר מגוונים ומיוחדים, חלקם גדולים במיוחד, מנות ראשונות מגוונות ולאחרונה הוכנס תפריט בוצ'ר למסעדה

תפריט לנתחים מובחרים וגדולים במיוחד החל מ1 ק"ג ומעלה, בפריסה על עגלת קצבים לעיני קהל הלקוחות.

עוד מציעה  ה"מיטבול" מנות חדשות לתפריט: שרשרת פילה- נתח עסיסי וטעים במיוחד, הממוקם לאורכו של הפילה, סטייק סינטה 300 ג', סטייק פילה סופרים 250 ג'- מוגש עם פטריות בשמנת .

חידוש נוסף הינו הגדלת מנות ההמבורגר בקפיצות של 100 גרם ללא הגבלה. רק על מנת לסבר את האוזן, לאחרונה הזמין לקוח במסעדה 1.8 מנת המבורגר  אל שולחנו.

 

 

שירות נוסף שהוכנס למסעדה לאוהבי הבשר שרוצים לפנק את האורחים שלהם בבית יכולים לקנות מ"מיטבול" בשרים לפי משקל.

 

לפרטים נוספים: דורית שמואלי תקשורת ויחסי ציבור 077-5545601/2/3