תפריט אשכול הזהב 2012

לקראת ארוחת הגאלה בתחרות אשכול הזהב 2012- שנת העשור להלן התפריט של נבחרת השפים הבאה:
מאיר אדוני (כתית, המזללה), אביבית פריאל (אוזוריה),  יוסי שטרית (קיטשן מרקט), יריב מלילי (בית תאילנדי), איש הגלידות איתי רוגזינסקי (וניליה), איש הלחמים אלי אברהם (לחמא), הקונדיטורית נעמה שטייר (לשעבר הרברט סמואל). השף המארח: איציק ידגר – שף ראשי מלון דן פנורמה.




קוקטייל פתיחה
סביצ'ה קטן של אינטיאס עם פירות קיץ
שף אביבית פריאל (מסעדת 'אוזריה')

*
Thot Man Pla – לביבת דג ים (פיקנטי)
לביבת מוסר ים עם לוביה, קארי אדום, כפיר ליים ובוטנים
שף יריב מלילי (מסעדת 'בית תאילנדי')

*
טרפלס כבד עופיון, גלילת פרגית ופיסטוקים
קרם ריבת כרישה ויין אדום עם תאנה צרובה

שף יצחק ידגר (מלון דן פנורמה ת"א)


***
מנה ראשונה
חזה מולארד עם בריוש תפוזי דם, מנגו, סלק צלוי וסלרי
שף יוסי שטרית (מסעדת kitchen Market)

***

התרעננות בזמן המכירה הפומבית
סורבה סלק עם ג'ינג'ר מסוכר
איתי רוגוזינסקי (וניליה)

***

מנה עיקרית

נתח מוסר ים בקשקשי זוקיני
אספרגוס לבן, גלי פטרוזיליה, איולי ליים, שום ושקדים

שף מאיר אדוני (כתית & מזללה)

***
קינוח

קאליסון מפרובנס עם טארטלט משמשים וקרם פיסטוקים
שף קונדיטור נעמה שטייר (לשעבר 'הרברט סמואל')

הלחמים שיוגשו בארוחה מבית 'לחמא'
בבעלות האופה אלי אברהם


השף המארח: יצחק ידגר, מלון דן פנורמה ת"א

 

כל הרווחים לעמותת "ילדים שלנו" של בית החולים שניידר לרפואת ילדים.
כרטיסים במחיר 400 ₪ ניתן להזמין במשרדי העמותה בטל':
 03-9217880  שלוחה 210


לפרטים נוספים: דורית שמואלי תקשורת ויחסי ציבור 077-5545601/2/3