מחפשים רעיון מקורי למסיבת רווקים, יום הולדת או כל אירוע אחר? סדנת בשר מלאת יצרים של מומחה הבשר יוסי אסרף במסעדת ה"פורטרהאוס"

 

כולנו מכירים את ההתלבטות לפני חגיגת אירוע חשוב-

האם נחגוג בבית? חבל על הטרחה...

האם נחגוג בבר אפלולי? לרובנו כבר נמאס...

מומחה לזוגיות במסיבת רווקות? כמה בנאלי....

 

סדנת הבשר החדשה במסעדת ה"פורטרהאוס" מהווה פיתרון מושלם לערב כייפי ומלמד: שולחן גדול עם כל החברים, יין טוב, בשר משובח והסברים מרתקים מתובלים באנקדוטות מעניינות!


סדנת הבשר מלווה בהסברים תיאורטיים, הדגמות וטעימות שממחישות את ההבדלים בין נתח אחד לשני ובין סוגי פרות שונות. הריחות, הטעמים והשילוב בין חלקי הסדנה השונים משחק עם כל החושים יוצר חוויה בלתי נשכחת!

 

נושאי ההדרכה:

  • שיוש בשר
  • מניפת הצבעים הנכונה והרצויה של הבשר
  • יישון
  • קיצוב
  • צלייה נכונה


ההדרכה פותחת צוהר לעולם של הבשר מנקודת מבט מקצועית יותר, לתת כלים להבין מה התכונות של כל נתח או צורת בישול, מנקודת מבט מדעית. ולבסוף להקנות טכניקות פשוטות לעבודה עם בשר, ומתכונים פשוטים להתנסות עליהם בטכניקות שהצגנו.

 

מסעדת הפורטרהאוס בתל מונד, פנינה קולינארית בלב אזור התעשייה, הסטייק האוס המוביל במקצוענות בבשר משובח כבר 5 שנים, מציעה תפריט בירה עשיר במיוחד כולל את בירת "הפורטר", בירת סבלים אנגלית, מגוון בירות מיוחדות מבלגיה, ארה"ב, גרמניה, אנגלי, בירת פירות עדינה ועוד...

הפורטרהאוס  ממוקמת בלב השרון הוקמה ומנוהלת ע"י יוסי אסרף השף, בוגר ביה"ס לקולינריה קורדון בלו פריס.

 

כתובת: דרך בני דרור 8, איזור תעשיה , תל מונד.סדנת הבשר הבאה תתקיים ב-17.6.12 בשעה 19:00

טלפון:   09-7969666

לפרטים נוספים: דורית שמואלי תקשורת ויחסי ציבור 077-5545601/2/3