מסעדת ה"פורטרהאוס" מציעה פיתרון מושלם לארוחת החג-ערכות מוכנות לתבשילי חג של בשרים משובחים ומתובלים!

 

השף ומומחה הבשר יוסי אסרף יבשל את ארוחת החג עבורכם, וכל שעליכם לעשות הוא להכניס לתנור למס' דקות, להגיש למשפחה ולאורחים ולקצור מחמאות!

בין אם אתם בשלנים אשפים וקצרים בזמן ובין אם אתם בשלנים בינוניים ומטה, בפסח הקרוב תוכלו ליהנות מבשר איכותי, רך, מתובל בעדינות, וגם לגרוף מחמאות!

הבשר במסעדת ה"פורטרהאוס" הוא ייחודי. הוא מגיע משוק החלב, הסחורה הטובה ביותר שניתן להשיג בארץ. הבשר משויש מאוד ובעל צבע אדום מבריק שמעיד על טעמים חזקים של בקר.

אין צורך להתרוצץ בקנית המצרכים, אין צורך לקצוץ, לשקול, לסנן, לאדות, ללכלך ולשטוף כלים...


הערכות המוצעות למכירה:

* ערכת צלי פילה: נתח פילה בקר של פורטרהאוס נקי ושלם ארוז במרינדת פרובאנס של עשבי תיבול טריים.

פילה- הוא הנתח קטן יחסית והרך  ביותר בבקר ולכן היקר ביותר הפילה של המסעדה נחשב לנתח מובחר עוד יותר בעיקר בגלל השיוש העדין שלו שמוסיף לו טעם וערך מוסף.

  המחיר: 235 ₪ לקילו

* ערכת רוסטביף סינטה: נתח רוסטביף סינטה נקי וארוז במרינדת חרדל רוזמרין ודבש.

הסינטה- היא הנתח הפופולרי בעולם. הוא נתח ורסטילי מאוד. הסינטה מצטיינת בטעמים חזקים ובנתח בשר נקי ללא גידים כמעט.

   המחיר: 135 ₪ לקילו

 

כל הערכות מגיעות עם הוראות הכנה.

את הערכות יש  להזמין מראש במסעדה בטלפון:   09-7969666  

 

מסעדת ה"פורטרהאוס" הינה סטייק האוס מודרני אשר לקראת יום הולדתה החמישית מתרעננת בטוויסט חדש וניחוחות של גורמה. המסעדה שמה דגש על בשר איכותי ומשובח הנבחר בקפידה על פי פרמטרים ייחודים. מדובר בבשר מפרות מבכירות אשר עובר תהליך ייחודי של יישון באוויר. הבשר במסעדה משוייש ובעל טעמים חזקים. לאחרונה החל השף יוסי אסרף להעביר סדנת בשר איכותית לקהל על מנת לחלוק את הידע העצום שלו בבשר ולעזור לצרכן הישראלי לדעת יותר על קיצובים שונים, איכות בשר- ריחות, צבעים, מרקם ועוד.

 

למסעדה תפריט יינות, אלכוהול ובירה. שתי הפתעות מקוריות מקבלות את פני הסועדים: בירת פורטר המקורית מבריטניה שעל שמה נקראת המסעדה ובקבוק יין מיוחד מרלו- שיראז- קברנה סוביניון פרי  הכנתו של יקב יתיר בהקדשה בלעדית ל"פורטרהאוס".

מסעדת ה"פורטרהאוס", פנינה בלב השרון, הוקמה ומנוהלת על ידי יוסי אסרף השף, בוגר ביה"ס לקולינריה קורדון בלו פריס.

כתובת: דרך בני דרור 8, איזור תעשיה , תל מונד.

לפרטים נוספים: דורית שמואלי תקשורת ויחסי ציבור 077-5545601/2/3