מסעדת "הפורטרהאוס" חוגגת 5 שנים

מסעדת ה"פורטרהאוס" חוגגת 5 שנים ומשיקה תפריט חדש של מנות בשר מתוחכמות וארוחה זוגית מפתיעה- "ארוחת היום הולדת"!

 


מסעדת ה"פורטרהאוס" בתל מונד, בראשות השף והבעלים יוסי אסרף המתמחה בבשר איכותי, חוגגת 5 שנים  ומשיקה תפריט חדש של מנות בשר בהן מרכיבים איכותיים בשילובים מפתיעים וניחוח גורמה!

מנות הבשר החדשות שואבות השראה ממטבחים שונים, בין המנות ניתן למצוא: הצלע ה-12- נתח מהצלע ה-12 של הבקר, בציפוי פירורי גבינה כחולה טימין ופנקו , מנת האונגלה- נתח הקצבים בסגנון צרפתי בזיגוג יין אדום.  המנות החדשות הן מנות זוגיות אשר משתמשות בתבלינים, זיגוגים ועשבי תיבול המעשירות את טעמי הבשר האיכותי.

 

המנות המיוחדות ישולבו לצד מנות הבשר הקלאסיות והאהובות של המסעדה כגון- מנת הפורטרהאוס, הרייבאיי והפרים ריב.

בנוסף  מנות ראשונות חדשות ומרעננות כגון: אספרגוס אפוי בפרורי לחם פנקו עשבי תיבול וביצה קשה, כבד אווז צלוי מוגש עם דובדבני אמארנה וחומץ בלסמי מצומצם. סלטים מיוחדים כגון- סלט פורטרהאוס וואדג' חסה אייסברג עם תפוחי גרניסמיט, אוכמניות, פקאן, גבינת פיקורינו ורוטב וינגרט מייפל, סלט מלפפונים וצנוניות קר עם וינגרט חרדל.

 

יחד עם התפריט החדש ובמסגרת חגיגות ה- 5 שנים משיק השף והבעלים יוסי אסרף את "ארוחת היום הולדת"- ארוחה זוגית המציעה לקהל מנה עיקרית זוגית ,שתי כוסות יין במחיר אטרקטיבי ביותר של 280 ₪ לזוג. הארוחה החדשה תוצע החל מ-1.12.11,בימים א'- ד' ומוצ"ש החל מהשעה 18.00, כמחיר היכרות לקהלים חדשים וכפינוק לקהלים וותיקים.

 

מסעדת ה"פורטרהאוס" הינה סטייקהאוס מודרני אשר לקראת יום הולדתה החמישית מתרעננת בטוויסט חדש וניחוחות של גורמה. המסעדה שמה דגש על בשר איכותי ומשובח הנבחר בקפידה על פי פרמטרים ייחודים. מדובר בבשר מפרות מבכירות אשר עובר תהליך ייחודי של יישון באוויר. הבשר במסעדה משוייש ובעל טעמים חזקים. לאחרונה החל השף יוסי אסרף להעביר סדנת בשר איכותית לקהל על מנת לחלוק את הידע העצום שלו בבשר ולעזור לצרכן הישראלי לדעת יותר על קיצובים שונים, איכות בשר- ריחות, צבעים, מרקם ועוד.

 

למסעדה תפריט יינות, אלכוהול ובירה. שתי הפתעות מקוריות מקבלות את פני הסועדים: בירת פורטר המקורית מבריטניה שעל שמה נקראת המסעדה ובקבוק יין מיוחד מרלו- שיראז- קברנה סוביניון פרי  הכנתו של יקב יתיר בהקדשה בלעדית ל"פורטרהאוס".

 

מסעדת ה"פורטרהאוס", פנינה בלב השרון, הוקמה ומנוהלת על ידי יוסי אסרף השף, בוגר ביה"ס לקולינריה קורדון בלו פריס.

 

כתובת: דרך בני דרור 8, איזור תעשיה , תל מונד. טלפון:  09-7969666

לפרטים נוספים: דורית שמואלי תקשורת ויחסי ציבור 077-5545601/2/3