"פוד מרקט"- שוק אוכל המוכן על ידי שף- יום-יום, טרי, מגוון וטעים, בסניפי "טיב טעם"

"פוד מרקט"- דוכני אוכל מוכן ומפתה בטעמים, ניחוחות ומגוון מעוררי תאבון, בסניפי "טיב טעם" ראשון לציון ורמת החייל בתל-אביב- בימים שני עד מוצ"ש משעה 10- 1930

 

סיפור הקמת ה"פוד מרקט", מתחיל בארבעה יזמים בשנות ה- 30-40 לחייהם, אשר צברו ניסיון רב שנים בתחום המזון והמסעדנות, וחיפשו פיתרון לקשיים הנובעים מהמסלול הדינאמי של חייהם ומהתנאים שהעידן המודרני מכתיב: מרוץ יום-יומי של תמרון בין קריירה, משפחה, זוגיות, הגשמה עצמית ועוד, שמביא זוגות צעירים והורים לילדים להתפשר כשהדבר מגיע לאוכל, ומפאת חוסר זמן ואנרגיה קונים אוכל מעובד, קפוא ולא מזין.

 

ה"פוד מרקט", הינו היצע אדיר של מנות עוף, בשר, דגים, סי פוד, ירקות ותוספות מוכנות, אשר הוקם על מנת לענות על צורך זה ומציע אוכל מוקפד, רענן, מזין, מגוון, ללא פשרות, המוכן על ידי השף ירון עמר, שעבד במשך השנים וצבר ניסיון במסעדות רבות ומצליחות כגון- רושפלד, רביבה וססליה, סטפן בראון ועוד.  


נפגעים נוספים מלחצי העידן המודרני הינם אנשי ההיי-טק והתעשייה שלרב אין להם זמן, חשק או יכולת לבשל לעצמם ארוחות צהריים, ונאלצים לבזבז מאות שקלים בחודש על מסעדות או "לחטוף" סנדוויץ' לא משביע אל מול המחשב. אמהות עסוקות, רווקים, מארחים, או סתם מי שרוצה ליהנות מאוכל מצוין, בלי להתפשר ולהוציא הון תועפות, ייהנו מחוויות קניית האוכל המוכן ב"פוד מרקט", מהאוכל הטרי והטעים לכל חך, ומחיסכון כלכלי, ויוכלו לבחור בין ארוחת צהריים טעימה שגרתית וביתית, לבין יציאה מהשגרה עם מאכלי גורמה.

מחקרים מראים שרב הישראלים מעדיפים לאכול בארוחת הצהריים שלהם עוף או קציצות עם אורז או תפוחי אדמה בתוספת ירקות. לדברי ירון עמר, שף ה"פוד מרקט": "בשנים האחרונות החלו הישראלים להיפתח לטעמים וניחוחות חדשים דגים ומאכלי ים הפכו לחביבים מאוד על החך הישראלי. יחד עם זאת הם נוטים להישאר עם האוכל הפשוט והמוכר כארוחת צהריים משום שמאכלי הים במסעדות בישראל מאוד יקרים בדדך כלל. ב"פוד מרקט" יכול הציבור לרכוש מאכלי ים-גורמה במחירים סבירים ולאכול ארוחת צהריים מיוחדת ומושקעת." 

בין המגוון העצום שמציע ה"פוד מרקט": 5 סוגי עופות,פלפל ממולא, קציצות בקר ברוטב עגבניות, קורנביף מתובל, גולש פיקנטי, תבשילים וקדירות, עוף סיני מוקפץ, שניצל, כנפיים ברוטב ברביקיו, סטייק פרגית בתיבול מזרחי, צלעות ספריבס, אסאדו, שרימפס בחמאה ויין לבן, בורי בתנור בתיבול עשבי תיבול, דג בסגנון מרוקאי, ברבוניות מטוגנות תוספות ומנות ראשונות: כבד קצוץ, סיגרים, לזניה צמחונית, חציל ברוטב טחינה, אורז מתובל, קוסקוס, תפוחי אדמה בעשבי תיבול, כרובית מטוגנת, קינואה, סלט קפריזה ועוד..

 

וגם, חדש ב"פוד מרקט"- הזמנת שף טלפונית לאוכל מוכן על פי טעם אישי, פיתרון מושלם לאירוח חגיגי.

לפרטים נוספים: דורית שמואלי תקשורת ויחסי ציבור 077-5545601/2/3