תפריט בירה עשיר ומיוחד לקראת החורף ב"פורטרהאוס"

לקראת החורף הקרב

 מסעדת ה"פורטרהאוס"

מציעה  להתחמם עם תפריט בירה עשיר במיוחד ובשר משובח....

  

מסעדת הפורטרהאוס בתל מונד, פנינה קולינארית בלב אזור התעשייה, הסטייק האוס המוביל במקצוענות בבשר משובח כבר 4 שנים,מציעה תפריט בירה עשיר במיוחד ובו בירת "הפורטר", מגוון בירות מיוחדות מבלגיה, ארה"ב, גרמניה, אנגלי, בירת פירות עדינה ועוד...

 

מקור השם porterhouse נעוץ במתיישבים האנגלים הראשונים שהביאו ל"עולם החדש" את הבירה שלהם, ה- porter beer (בירת הסבלים-(porters כך, עם הזמן צצו בערי החוף המזרחי של צפון אמריקה מסבאות בשם הפורטרהאוס בהן היה ניתן למצוא את הבירה מ"הבית". לא ברור מתי או מי בדיוק עשה את הקישור המתבקש בין הבירה לבשר והתחיל להגיש סטייק ענק ועסיסי שלימים קיבל עליו את שם המקום – פורטרהאוס אבל כך האגדה נולדה לה.


בירת פורטר היא שילוב של שלוש "איילים":  אייל "ישן", אייל "חזק", ואייל "חלש".

השילוב של השלושה שנקרא ""Entire או "Three threads", יצר את בירת ה"פורטר".

נטען שהצבע הכהה והטעם הדומיננטי באים לכסות על הפגמים הקטנים באיכות האיילים, אבל השלם היה גדול מסך חלקיו ובמאות ה-18 וה-19 שגשגה לה בירת ה"פורטר" באנגליה.  הבירה הייתה זולה יחסית, חזקה ושונה, מה שהפך אותה לחביבה במיוחד על ידי הסבלים – "הפורטרס" "porters", ומכאן שמה.

 

במסעדת ה"פורטרהאוס" מומלץ לשתות את בירת ה"פורטר" עם הבשר המשובח המוצע במסעדה, שילוב מנצח של בירה עזת טעמים ובשר עשיר ועסיסי...

הפורטרהאוס  ממוקמת בלב השרון הוקמה ומנוהלת ע"י יוסי אסרף השף, בוגר ביה"ס לקולינריה קורדון בלו פריס.

כתובת: דרך בני דרור 8, איזור תעשיה , תל מונד. טלפון:  09-7969666

לפרטים נוספים: דורית שמואלי תקשורת ויחסי ציבור 077-5545601/2/3